#

Ярослав Добрянський (заступник голови Київоблради): Я - син радянського міліціонера

20.12.2019 18:03
Ярослав Добрянський (заступник голови Київоблради): Я - син радянського міліціонера

Про СВОГО БАТЬКА, який жив і живе серцем у правоохоронній системі, я можу говорити годинами.

Я – син міліціонера, щоправда міліціонера ще радянської міліції, а згодом уже працівника міліції незалежної України. Я добре знаю, яка це відповідальність бути сином саме міліціонера. Це фанатична відданість батька роботі, постійна його відсутність вдома і твоє дитинство, яке проходить без нього.

Ще й те, що ти завжди повинен був відповідати статусу сина батька міліціонера за принципом – що дозволено іншим, не дозволено тобі.

Мій батько прийшов на службу до правоохоронних органів невеличкого селища Попільня на Житомирщині старшиною і пройшов весь свій шлях правоохоронця саме тут.

Батько мав заслужений авторитет, користувався повагою, віддано і чесно відслуживши улюбленій професії, справі свого життя 32 роки. Служив фанатично! Служив вдень і вночі! Служив цілодобово! Він реагував на кожне слово, на кожну дію, знав про всіх і про все та завжди залишався достойною людиною, батьком, яким я завжди пишаюсь.

На пенсію він вийшов у званні підполковника! І на сьогодні я гордий тим, що мій батько, який уже не один рік на пенсії, може вийти на вулицю і сміливо подивитися людям в очі, знаючи, що в спину ніхто не кине поганим словом!

Що хочу сказати. Міліціонери тієї епохи – справжні правоохороці, із вистояними принципами і загостреним відчуттям справедливості! Честь мундира, честь сім’ї і честь прізвища для них не були пустими словами, а моральність та совість були понад усе.

Тож сьогодні усіх міліціонерів в особі мого дорогого батька хочу привітати з професійним святом – Днем міліції! Перш за все хочу подякувати за ту безпеку та порядок в суспільстві, які забезпечували люди честі, подякувати за сумління, за справедливість, за совісливість та активну громадянську позицію. А побажати хочу, звісно, міцного здоров’я та ділитися досвідом і професійними здобутками з молодими колегами із нинішньої поліції.

Нехай у ваших родинах завжди буде сонячно та затишно, а ви назавжди залишитеся об’єктом гордості своїх рідних, дітей, знайомих, сусідів, співробітників!

Зі святом!!!

На изображении может находиться: 1 человек

Читати "Моя Київщина" у Facebook