#

Ярослав Годунок (секретар Бориспільської МР): Про сільських Царьків з району

25.10.2019 09:12
Ярослав Годунок (секретар Бориспільської МР): Про сільських Царьків з району

Сьогодні хочу написати пост про сільських Царьків з району, які як наші ОткатЧуки думають не про інтереси Громади, а про власне збагачення. Ось тендер, який відбувся в селі Гора, але голова сільради смотрящій Ромік Булка, побачивши, що не його чувак виграв в чесній боротьбі, перевищивши свої повноваження, дав Незаконну вказівку гол бух Бєрковій придумати причину і відхилити учасника, щоб протягнути свого.

Звертаюсь до правоохоронних органів, аудиторської служби, Громади села, депутатів, якщо вони безумовно не в Долє, а він не вперше робить бєспрєдєл та помагає лише «Своїм». Хотів би зазначити, що як випливає з його дій, його не цікавить чи це хвірма рага і капита, чи є досвід в компанії, як вона сплачує податки, чи є техніка, та оформлені працівники і головне - нікого не цікавить економія бюджету, а на цю хвилину - це 200 000грн, головне ж, щоб бабулєти як він одним сказав принесли.

Крім того, безпідставно відхиливши підприємства, він наривається на скаргу в антимонопольний комітет, де цей тендер буде скасований і помре в результаті чого, село не отримає дорогу в цьому році, а в наступному ці роботи - будуть коштувати мінімум на 20% дорожче.

Читати "Моя Київщина" у Facebook