#

Ярослав Москаленко (народний депутат України): Молодь потрібно розвивати та формувати у підростаючого покоління активну громадянську позицію

26.06.2019 07:43
Ярослав Москаленко (народний депутат України): Молодь потрібно розвивати та формувати у підростаючого покоління активну громадянську позицію

Приємний післясмак після сьогоднішньої зустрічі з Молодіжною радою Вишгородського району. Готуємось до Дня молоді. Учасники наради так креативили, що тепер організаторам прийдеться добре попрацювати, аби відібрати найкращі ідеї та "втиснути" їх в програму святкування. Подробиць поки не відкриватиму, адже за кілька днів все дізнаєтеся детально. Лише скажу, що буде по справжньому молодіжно і драйвово.

Поговорили з молоддю Вишгородщини й про справи серйозні. Зокрема, я розповів, що у липні 200 хлопців та дівчат зі Славутича візьмуть участь у Школі молодіжного лідерства. Це новий проект, заснований спільно із ГО "New Political Generation", мета якого – дати молоді політичну освіту та сформувати у підростаючого покоління активну громадянську позицію.

Школа молодіжного лідерства - це той досвід для молоді, якого мені так не вистачало коли я розпочав роботу в місцевому самоврядуванні.

Я вже звернувся до мера Вишгорода Олексія Момота, щоб організувати групу ініціативної молоді для участі в цій школі, яка буде відбуватися за підтримки Інституту громадянської освіти Києво-Могилянської академії. Зі свого боку я гарантую повну підтримку цієї ініціативи для вишгородців.

Читати "Моя Київщина" у Facebook