#

Юрій Прилипко (селищний голова Гостомеля): Ніхто не зупинить громаду на шляху змін

25.09.2018 08:44
Юрій Прилипко (селищний голова Гостомеля): Ніхто не зупинить громаду на шляху змін

Дорогі земляки!
Волею виборців 25 жовтня 2015 року обраний на посаду Гостомельського селищного голови. Майже три роки як працюю на цій посаді.

За час мого керівництва вдалося багато зробити чого для розвитку Гостомеля та блага гостомельчан. Селище отримало капітально відремонтовані приміщення, нові дороги, вперше за багато років почали будуватися два нових дитячих садочки. З’явився новий пляж, сквери, тротуари, відбулися великі зміни у благоустрою. Щодня чую від вас на вулицях та в селищній раді, що селище почали жити змінами на краще, настав час впевненості у незворотних змінах. Попереду багато ще роботи. Не все вдається відразу. Це природньо, бо за роками занепаду зміни в позитивний бік настають не відразу.
На жаль, зараз в мій бік йде шалений тиск з боку опонентів. Замість конструктивного діалогу вони часто не добирають ані слів, ані методів.

Проти мене розпочато кримінальне переслідування за начебто порушення при ремонті вулиць селища. Слідчі поліції в рамках запобіжного заходу вимагають для мене відсторонення з посади селищного голови.

Мушу сказати наступне: я ніколи в житті не прагнув уникнути відповідальності. Я готовий співпрацювати зі слідством, готовий доводити що з мого боку за час перебування на посаді голови селища не було нічого такого, за що мені соромно перед односельчанами та за що я маю нести кримінальну відповідальність.
Зараз коли Гостомель перебуває на піку змін, коли ми ФАКТИЧНО СТВОРИЛИ Гостомельську об’єднану територіальну громаду і чекаємо, коли ЦВК нарешті оголосить проведення виборів, щоби нашу об’єднану громаду закріпити юридично, не можна робити дій, які можуть зруйнувати хиткий баланс та зупинити розбудову нашого спільного дому – Гостомеля.
Відчуваю підтримку кожного з вас та сподіваюся на справедливе і неупереджене рішення суду щодо питання мого відсторонення з посади. Ніхто і ніщо не зупинить громаду на шляху змін!

Читати "Моя Київщина" у Telegram