#

Із політики, навіть місцевої, треба виходити вчасно та бажано самостійно!

Іван Ступак (ексдепутат Київської облради)

13.10.2020 17:04
Із політики, навіть місцевої, треба виходити вчасно та бажано самостійно!
Із політики, навіть місцевої, треба виходити вчасно та бажано самостійно!
Що я і роблю!
Варіант чіпляння за крісло на прикладі Олександра Григоровича з м. Мінська, це не мій варіант, тому на цих виборах я OFF!
Київська обласна рада цілого 7 скликання особисто мені дала нормальну таку кількість лайфхаків для подальшого вжитку, наприклад:
1. Чим більше людина вбухала грошей на передвиборчу агітацію (особистих чи спонсорських), у прайм-тайм купила рекламу на тєліке, кожні 50 м її фейс із кожного борду або сіті-лайту, то тим активніше та агресивніше вона буде повертати кошти.
А за рахунок чого?
За рахунок обласних бюджетних програм, де заховані її особисті 30%, продажу дозволів на різного роду надрокористуваня, торгівлі голосами в сесійній залі тощо.
2. Чим більше кандидат/депутат/політик публічно, із приводу та без висловлює свою безмежну любов до рідного краю, району, області, країни, то буде як у кіно "Свадьба в Малиновке":
— "Я же атаман идейный. И все мои ребята, как один, стоят за свободную личность.
— Значит, будут грабить".
Відгук на Поліський район Київської області, від якого я балотувався на вибори:
Суперове місце (звичайно, трохи далекувато від Києва). Тихо, затишно, без заторів і все це тому, що сусідня з районом територія Чорнобиля не буде придатна до нормального життя ще близько 24 000 років.
Дуже багато класних та просунутих людей.
Є, звичайно, окремі нюанси, коли депутат та влада взагалі сприймаються у форматі, як у пісні Висоцького: "Где деньги, Зин?.." 
Оцінка: 4.8
Відгук на партію БПП, від якої я балотувався на вибори.
Нормально. Реально нормально. Комфортно.
Не було жодних обов’язкових політичних програм (там виступати, там когось підтримувати, там брати когось на поруки тощо).
Обов’язкових голосувань теж не було.
Окремо пояснювали та переконували, чому треба підтримати/не підтримати певне питання в залі, а багато питань взагалі віддавалося депутатам на вільне голосування.
Цензури не було.
Хоча лише один раз я був запрошений до Голови ОДА (одного з 7 за останній час) на, скажемо так, просвітницько-профілактичну-дружню бесіду з приводу моєї публічної позиції, що була висвітлена в ЗМІ.
Оцінка: 4.6
Читати "Моя Київщина" у Telegram