#

Звертаються до всіх вишнівчан поставитися до самоізоляції із максимальною відповідальністю

Ілля Діков (міський голова Вишневого)

05.05.2020 10:39
Звертаються до всіх вишнівчан поставитися до самоізоляції із максимальною відповідальністю

Сьогодні спілкувався із мешканцями гуртожитку по вулиці Освіти, 5, які не можуть вже витримати карантин і вимагають розблокувати будинок. Також зі мною був Михайло Лєзнік, начальник штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації на території Києво-Святошинського району Київської області.

Головне питання – що будемо робити далі? Я це говорив на зустрічі і хочу повторити для всіх мешканців Вишневого.

По-перше, із сьогоднішнього дня розпочалося повторне тестування на COVID-19 всіх мешканців гуртожитку. Районний штаб не може прийняти жодного рішення, поки не буде даних по кількості тих, хто вилікувався і хто захворів.

По-друге, я не менше вашого хочу дочекатися зняття карантинних обмежень. Нагадаю, що сьогодні уряд розглядав питання про продовження карантину до 22.05, але водночас з 11 травня буде його суттєве послаблення. А деякі обмеження знімають уже із завтрашнього дня. Це позитивна новина, яка свідчить що в цілому ситуація стабілізується. Але не будемо забувати, що загроза нікуди не щезла. Тому я ще раз звертаються до всіх вишнівчан поставитися до самоізоляції із максимальною відповідальністю.

По-третє, хочу подякувати мешканцям гуртожитку за розуміння та довготерпіння. І медики, і волонтери, і міська влада – всі ми допомагаємо як тільки можемо. Ви не самі. Зрештою, ми все подолаємо – і я сподіваюся, що вже скоро.

Читати "Моя Київщина" у Facebook