#

23-річному киянину "світить" десять років тюрми за збут наркотиків (ФОТО)

11.09.2020 09:40
23-річному киянину "світить" десять років тюрми за збут наркотиків (ФОТО)
Фото з місця події

Правоохоронці Київщини затримали 23-річного жителя Києво-Святошинського району за збут наркотиків – молодику загрожує 10 років позбавлення волі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем його проживання правоохоронці виявили та вилучили майже кілограм канабісу, мобільні телефони із записами про обмін інформацією щодо збуту наркотиків, банківські картки та дві тисячі гривень, здобуті злочинним шляхом.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до десяти років з конфіскацією майна.

Затриманому чоловіку вже оголошено про підозру за збут наркотиків.  Запобіжний захід для нього обере суд.

Нагадаємо, що 7 вересня з нагоди Дня підприємця голова Київської ОДА Василь Володін вручив почесні нагороди найкращим підприємцям столичної області.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: