#

Житель Узина зберігав у своїй оселі купу наркотиків та гранатомети (ФОТО)

27.01.2021 15:10
Житель Узина зберігав у своїй оселі купу наркотиків та гранатомети (ФОТО)
Фото з місця події

На території Узинської громади правоохоронці вилучили у чоловіка 6 кг наркозілля та гранатомети

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ПОЛІЦІЯ БІЛОЦЕРКІВЩИНИ" у Facebook.

Зазначимо, що спочатку поліцейські вилучили канабіс. Згодом, під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника, слідчі виявили сухі подрібнені коноплі, які той зберігав у різних частинах свого будинку та різних ємностях, навіть у ванній. Загальна вага вилученого наркозілля становить близько шести кг.

Але справжньою "знахідкою" поліцейських стали два предмети, схожі на гранатомети РПГ–22 та РПГ–26, які слідчі вже направили для проведення відповідної експертизи, після чого діям чоловіка буде надана відповідна правова кваліфікація.

Наразі слідчі Білоцерківського районного управління поліції за фактом незаконного зберігання наркотичних речовин відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.309 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від двох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк до трьох років. Слідчі розпочали досудове розслідування та приймають рішення щодо повідомлення про підозру зловмиснику.

Нагадаємо, що 40-річного жителя Гурівщини, який вчинив смертельну ДТП на Білоцерківщині, засудили до восьми років позбавлення волі.


Читати "Моя Київщина" у Telegram