#

5 питань: Віталій Коцур, ректор Переяславського університету Григорія Сковороди (ВІДЕО)

19.04.2023 11:30
5 питань: Віталій Коцур, ректор Переяславського університету Григорія Сковороди (ВІДЕО)
Віталій Коцур

"Моя Київщина" поспілкувалася з Віталієм Коцуром – наймолодшим ректором вищого навчального закладу України, що зафіксовано в Національному Реєстрі Рекордів України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

В інтерв’ю ректор розповідає про виклики, які виникли перед вишем після початку війни, а також про його перспективи. Зокрема він розказав, як на базі університету далось організувати роботу волонтерського корпусу з перших днів повномасштабного вторгнення.

Далі Віталій Коцур пояснив, як закладу вдалось адаптуватись до дистаційної форми навчання та навчання в умовах війни та як цевплинуло на якість освіти.

Крім того, ректор розказав про культурно-мистецький форум "Сковорода 300", присвячений річниці від дня народження Григорія Сковороди, що пройшов в університеті за участі Президента України Володимира Зеленського.

Також ми дізналися про цілі керівника університету на 2023 рік:

В нас одна ціль – це перемога, тому ми всі маємо над цим попрацювати. Будемо активно продовжувати волонтерську роботу, максимально брати участь в усіх проєктах допомоги ЗСУ. Будемо максимально сприяти нормалізації освітнього процесу, намагатись бути самоокупними, і звичайно формувати комфортні умови для освітян.

Нагадаємо, що поліцейські Київщини в Переяславі задокументували факт незаконного вилову риби майже на 100 тисяч.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook