#

5 запитань: Анатолій Присяжнюк про життя після роботи в КОДА, ставлення до люстрації та ситуацію із ВО "Батьківщина"

02.09.2020 19:30
5 запитань: Анатолій Присяжнюк про життя після роботи в КОДА, ставлення до люстрації та ситуацію із ВО "Батьківщина"
Анатолій Присяжнюк

"Моя Київщина" поспілкувалася із ексочільником Київської ОДА Анатолієм Присяжнюком, який розповів про свою діяльність після звільнення, досягнення на посаді голови, своє сталення до люстрації та конфлікти з іншими посадовцями

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Під час спілкування Анатолій Присяжнюк розповів, що після губернаторства в 2014-2015 роках повернувся на службу в правоохоронні органи та неодноразово бував у зоні АТО. Пізніше під час спортивних тренувань отримав травму спини, унаслідок чого переніс складну операцію та тривалий час займався реабілітацією. Разом із цим Анатолій Присяжнюк брав участь в громадській та соціальній діяльності.

Щодо свого бачення питання люстрації, ексгубернтор каже, що, перш за все, варто зважати на думку людей: хто має право обіймати ті чи інші посади в органах державної влади та місцевого самоврядування, а хто – ні. Закон має бути спрямований насамперед проти тих, хто зловживав своїми посадовими обов’язками, причетний до правопорушень, корупції, видавав неправомірні розпорядження. За словами політика, під люстрацію потрапило багато чесних і порядних людей, які себе нічим не дискредитували. А це висококласні фахівці, які б могли і зараз принести користь і людям, і державі. Вони професійно працювали, не були причетні до жодних політичних рішень.

У розмові пан Анатолій також згадав і про свій заробіток. Політик каже, що тривалий час працював на різних керівних посадах як у правоохоронних органах, так і в органах державної влади, очолював АТ "Чорноморнафтогаз". Нині також продовжує працювати, тож , за його словами, на життя вистачає.

Що стосується інформації про домовленості з очільником Київського обласного осередка "Батьківщини" Костянтином Бондарєвим щодо купівлі частини партійних осередків у районах області, Анатолій Присяжнюк запевняє, що це – фейк.

Детальніше про досягнення на посаді очільника КОДА та конфлікти під час роботи дивіться у відеоверсії частини у форматі інтерв’ю "5 запитань".

Нагадаємо, що в Ірпені запрацювала новозбудована сучасна приватна школа Astor School із сучасним підходом до навчання, у якій вже навчається 265 дітей.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: