#

В Ірпені відкрили новітню модернізовану школу (ВІДЕО)

02.09.2020 18:47
В Ірпені відкрили новітню модернізовану школу (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 1 вересня, в Ірпені запрацювала новозбудована сучасна приватна школа Astor School із сучасним підходом до навчання, у якій вже навчається 265 дітей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Варто зауважити, що новозбудована школа розташована на вулиці Соборній. Цьогоріч навчання в Astor School розпочали 265 дітей, однак максимальна потужність – 312 учнів. Наступного року в школі відкриють ще один поверх, що дасть змогу навчати ще 160 дітей.

До слова, аналогічний навчальний заклад уже два роки діє в Білогородці Києво-Святошинського району.  

Варто зазначити, що дітлахів навчають за державною програмою Міністерства освіти. До того ж, акцент засновники Astor School ставлять на якості, комфорті та безпеці. У школі поглиблено вивчатимуть англійську мову та фінансову грамотність уже з першого класу.   

Навчальний день тут триватиме з 8:00 до 19:00, проте за потреби учні зможуть залишитись у школі й до 22:00. Усе домашнє завдання учні виконуватимуть із вчителями. Окрім цього, усі школярі матимуть змогу відвідувати щодня два гуртки на вибір, харчуються та відпочивати в школі. Ба більше, усі учні отримають необхідні підручники та канцелярію. До того ж, освітній процес у школі - модернізований. Усі діти будуть забезпечені ноутбуками та іншою технікою. Проте, мобільні телефони в такому закладі - заборонені.

Щоб підхід до унів був індивідуальним, класи в Astor School сформовано невеликі – максимум 18 учнів. З дітьми працюють молоді, але досвідчені педагоги.

Також у навчальному закладі вже зроблене футбольне поле, купили скейт-парк. Також тут є проектори, інтерактивні дошки.


Читати "Моя Київщина" у Telegram