#

5 запитань: Галина Єрко про передвиборчі обіцянки, співпрацю із громадою та децентралізацію

29.07.2020 09:32
5 запитань: Галина Єрко про передвиборчі обіцянки, співпрацю із громадою та децентралізацію
Галина Єрко

"Моя Київщина" поспілкувалася із депутаткою Київської обласної ради, яка розповіла про виконання передвиборчих обіцянок, наміри створити проєкт "Бородянщина інвестиційна", небажання молоді йти в політику та висловила свою думку щодо нового районування Київщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Депутатка Київоблради в інтерв’ю "Моїй Київщині" зазначила, що намагається виконувати усі свої передвиборчі обіцянки. На думку Галини Єрко, у відсотковому співвідношенні 80% припадає на виконання усіх планів. Окрім цього, депутатка зазначила, що для неї пріоритетною є співпраця із громадою, тому усі охочі можуть отримати вичерпні відповіді на будь-які питання в режимі онлайн.

Окрім цього, Галина Єрко відмічає небажання сучасної молоді "влазити" у політику. Більше того, депутатка говорить про дуже мізерний відсоток людей, які залишаються на своїй малій батьківщині. Наприклад, сьогодні більшість студентів після навчання у великих містах не повертаються назад до своїх домівок. З цього приводу Галина Єрко каже, що наразі в пріоритеті створення нормальних інфраструктурних умов у районах.

Окрім цього, депутатка поділилася намірами створити проєкт "Бородянщина інвестиційна" та висловила власну думку щодо нового районування Київщини. На думку Галини Єрко, процес децентралізації із вектора державності перейшов на рівень політики.

До того ж, депутатка розповіла про наміри балотуватися до Київської облради для подальшої праці на благо столичної області.

Зауважимо, що нещодавно Галина Єрко розповідала "Моїй Київщині" про її діяльність в головному представницькому органі столичного регіону, про ситуацію в її рідній Бородянці та майбутні місцеві вибори.

Детальнішу інформацію пропонуємо у відеоверсії частини у форматі інтерв’ю "5 запитань". 


Читати "Моя Київщина" у Facebook