#

Абуєва, якого підозрюють у вбивстві сина депутата Соболєва, оголосили в розшук

19.12.2019 16:53
Абуєва, якого підозрюють у вбивстві сина депутата Соболєва, оголосили в розшук
Юсуп Абдуєв

Екс-нардеп з Василькова у на своїй сторінці в соціальних мережах розповів, що Юсуп Абдуєв за версією слідства є організатором замаху на депутата Київської обласної ради Вячеслава Соболєва

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Ігоря Мосійчука у Faсebook.

"Абуєв та виконавці замаху - два бійця УДА, познайомилися в районі Широкіно під час бойових дій з російськими найманцями. Всі троє в тій чи іншій мірі воювали за Україну. Абуєв як громадянин РФ і особа яка напряму до УДА жодного відношення немає звичайно на передовій був досить недовго але цього виявилося досить, щоб познайомитися з бійцями яких він потім найме вбити бізнесмена", - пише Мосійчук.

Далі екс-нардеп розповідає, що Нацполіція оголосила Абуєва в розшук, після того як він оприлюднив його як підозрюваного в організації замаху на Соболєва та вбивства його дитини. У свою чергу, Абуєв написав величезний пост в якому виправдовувався та заявляв, що непричетний до замаху та вбивства, звинувачував Нацполіцію в переслідуваннях і висловлює готовність пройти поліграф, щоб довести свою невинуватість.

"Я вважав і вважаю, що винною будь яку людину може визнати лише виключно суд! І якщо Абуев дійсно невинен то він має добровільно стати перед українським судом де довести свою невинуватість. В свою чергу слідство за моєю інформацією має неспростовні докази вини Абуєва, на якого в тому числі вказують і виконавці цього страшного злочину. Враховуючи це, Абуев може покращити своє становище лише назвавши замовників вбивства", - зазначає він.

За словами екс-нардепа, його колись українські патріоти познайомили з Абуєвим, представивши його як учасника антиросійського руху опору на Кавказі. Після того Мосійчук декілька разів зустрічав Абуєва на різних патріотичних акціях в Києва. Проте через деякий час хлопці з патріотичного середовища повідомили йому, що розійшлися в поглядах та справах з невеликою групою осіб на чолі з Абуєвим через його прагнення заробити якомога більше грошей заради чого він готовий переступити через ідею та людські відношення.

"Через деякий час Абуєв повністю підтвердив це реноме. Через меседжер він та його друзі запропонували мені за гроші вибачитися перед Рамзаном Кадировим. Я зрозумів, що це якась вигадка та афера і звичайно послав молодих людей подалі. І ось вбивство...", - підсумував Ігор Мосійчук.

Також нагадаємо, що Ігор Мосійчук сильно обурився та образився на слова нардепа від "Слуги Народу" Павла Фролова, який звинуватив його у тому, що той ледь не продався Олександру Дубінському під час виборів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: