#

Адвокати Порошенка подали заяву до ДБР проти Дубінського через брехню

09.10.2019 14:59
Адвокати Порошенка подали заяву до ДБР проти Дубінського через брехню
Олександр Дубінський

Адвокати Петра Порошенка подали заяву до Державного бюро розслідувань про порушення кримінальної справи проти народного депутата Олександра Дубінського за свідомо неправдиве повідомлення про злочин

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Главком".

За даними адвокатів, електронні декларації Петра Порошенка, згідно із законом, неодноразово перевірялися НАЗК та податковою. Загальна ж історія декларування Петром Порошенком своїх статків та доходів чи не найдовша в Україні: уперше декларацію Петро Порошенко подав ще 1998 року.

"Якщо вважати, що Дубінський та ДБР Портнова-Труби, фабрикуючи документи, ще й переплутали Петра Порошенка та Олексія Порошенка, то варто зазначити, що Олексій Порошенко як сумлінний декларант пройшов не лише перевірку НАЗК, але й податкову перевірку, що підтверджено відповідними актами", - йдеться в заяві адвокатів.

Раніше нардеп від "Слуги народи" Олександр Дубінський повідомив, що за його зверненням Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження про можливе декларування недостовірної інформації п'ятим президентом України Петром Порошенком.

Директор ДБР Руман Труба заявив, що в ДБР немає проекту підозри Порошенку.

Також нагадаємо, що народний депутат по 94 виборчому округу Олександр Дубінський увійде до комітету фінансової, податкової та митної політики Верховної Ради.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: