#

Адвокатка зґвалтованої дівчини в Кагарлику звинуватила лікарів у "прикриванні ментів"

03.07.2020 13:43
Адвокатка зґвалтованої дівчини в Кагарлику звинуватила лікарів у "прикриванні ментів"
Фото з мережі Інтернет

Учора, 2 липня, адвокатка потерпілої від рук кагарлицьких поліцейських Олена Сотник розмістила на своїй сторінці у Facebook пост, у якому звинуватила лікарів у бездіяльності через страх перед поліцією

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Олена Сотник у Facebook.

Олена Сотник зазначає, що зґвалтовану у Кагарлику дівчину відмовились оглядати у двох лікарнях. Після звірства у відділку поліції Неля Погребицька побоялася одразу все розповісти близьким, однак через нестерпні болі була змушена викликати швидку.

Треба віддати належне - чоловік-фельдшер, що приїхав на виклик та дізнався, що сталося, одразу порадив заявляти в поліцію. Він же і повіз Нелю у приймальне відділення в Кагарлику та сказав, що потрібен огляд гінеколога, - розповідає адвокатка.

Однак, черговий гінеколог відмовилася оглядати Нелю, щоб не мати проблем із поліцією. Така ж ситуація повторилася й в Обухівській лікарні. Там дівчину оглянули лише поверхнево і не зателефонували в правоохоронні органи. Лише в місті Українка потерпілу дівчину оглянули та викликали поліцію. Разом із поліцією приїхали представники ДБР.

Це ще один шокуючий факт  про безправність та безпорадність людей у маленьких містах і селах. Це наша правда - де поліція катує та ґвалтує, а медицина покриває ґвалтівників та відмовляє у медичній допомозі. Де кругова порука, де людське життя не варте нічого, - обурюється Олена Сотник.

Нагадаємо, що слідчі територіального управління ДБР оголосили про підозру ще двом місцевим поліцейським, які причетні до свавілля у Кагарлицькому відділку поліції

Читати "Моя Київщина" у Telegram