#

Аеропорт "Бориспіль" можуть приватизувати

11.07.2021 10:40
Аеропорт "Бориспіль" можуть приватизувати
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно в  ефірі телеканалу Прямий політична експертка Олександра Решмеділова розповіла, які зміни чекають аеропорт "Бориспіль"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Апостроф".

Олександра Решмеділова зазначила:

Міністерство інфраструктури оголосило про призначення нового гендиректора аеропорту "Бориспіль". Ним став Олексій Дубревский, який керував аеропортом "Запоріжжя". По цьому призначенню є багато питань. І зв‘язки Дубревського з ДНР і підозра щодо корупційних схем в Запоріжжі. Але для чого такі кадри? Це все призначення своїх людей під освоювання хороших бюджетів. Адже кілька місяців тому аеропорт Бориспіль отримав 270 млн євро кредиту від Європейського інвестбанку на розвиток інфраструктури.

Також вона додала, що одним із завдань, яке Кабмін ставить Дубревському – це приватизація аеропорту "Бориспіль".

Далі за її словами, Дубревський вже був на цьому шляху в "Запоріжжі", там в оренду віддали вантажний термінал. Але вона зауважила, що більш цікавішим є аеропорт "Бориспіль", в який зараз вкладуть кошти, а потім його передають в концесію. Також аеропорт чекає тотальне скорочення працівників.

Нагадаємо, що у зв’язку з капітальним ремонтом автомобільної дороги М- 03 Київ - Харків – Довжанський до 14 липня змінилася організація дорожнього руху на відрізку автодороги 33 - 34 км, під’їзд до аеропорту "Бориспіль.

Читати "Моя Київщина" у Facebook