#

Агрохолдинг мільярдера Косюка створює групу компаній для діджиталізації бізнесу

17.11.2019 13:30
Агрохолдинг мільярдера Косюка створює групу компаній для діджиталізації бізнесу
Юрій Косюк

На Київщині агроіндустріальний холдинг МХП Юрія Косюка створює групу компаній для трансформації та діджиталізації бізнесу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Економічна правда".

За словами Юрія Косюка, щоби бути конкурентним на світовому ринку, бізнес має все більше йти в діджиталізацію виробництва й застосовувати сучасні технології для управління бізнес-процесами.

"Основне завдання – трансформація бізнесу за різними напрямками завдяки залученню стартапів і впровадженню цифрових технологій. Однією з перших компаній, яка почне трансформацію бізнесу МХП, стане MHP Digital", - пояснив Косюк.

Також Косюк припустив, що в майбутньому МХП працюватиме за моделлю венчурного фонду, орієнтуючись на практичне впровадження технічних новинок.

"Ризик не в тому, щоби пробувати нове, ризик саме в тому, що все може залишитися без змін. Я переконаний, що завдяки цифровим технологіям Україна зможе здійснити стрибок від аграрної країни до постіндустріальної, і бізнес повинен почати трансформацію вже зараз. І те, що держава визначила пріоритетом діджиталізацію, – абсолютно правильне рішення", - заявив Косюк.

Також нагадаємо, що в період з 2017 по 2018 рік Адміністрація президента Петра Порошенка оплачувала послуги американських лобістів за рахунок внесків від компаній Юрія Косюка.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: