#

Академія в Бучі стала найзнаковішим спортивним об’єктом "Великого будівництва"

23.12.2021 16:30
Академія в Бучі стала найзнаковішим спортивним об’єктом "Великого будівництва"
Академія спорту в Бучі

Академію спорту в Бучі визнали найзнаковішим спортивним обєктом програми "Велике будівництво" за 2021 рік

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОДА.

Очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін зазначив, що Мінрегіон проаналізував проєкти "Великого будівництва", реалізовані по всій країні в цьому році. Академія спорту в Бучі була визнана найзнаковішим обєктом серед інших представлених спортивних локацій. Голова КОДА додав:

Це був дуже амбітний проєкт. І нам вдалось реалізувати його на найвищому рівні. Там наші спортсмени зможуть відточувати свою майстерність, там можна буде проводити змагання, у тому числі й міжнародного рівня. Однозначно, що завдяки  цьому спортивний бренд Київщини став у рази потужнішим.

Урочисте відкриття Академії спорту в Бучі відбулось на 30-ту річницю Незалежності України. На її базі будуть проводитися змагання з олімпійських видів спорту всеукраїнського та міжнародного значень, а також заняття з міні-футболу, баскетболу, волейболу, гандболу й великого тенісу.

В Академії є всі необхідні умови – спортивний зал, глядацькі трибуни, роздягальні з душовими та санвузлами, малі тренажерні зали та робочі кабінети. А на території комплексу облаштували п’ять спортивних майданчиків: два міні-футбольних поля зі штучним покриттям, один баскетбольний майданчик із поліуретановим покриттям, один багатофункціональний майданчик, а також ще один майданчик для занять зі strit-файту.

Читати "Моя Київщина" у Facebook