#

Розпочалася сесія Київської обласної ради, де присутні тільки 44 із 84 обраних депутатів

23.12.2021 13:05
Розпочалася сесія Київської обласної ради, де присутні тільки 44 із 84 обраних депутатів
Фото з місця події

Сьогодні, 23 грудня, розпочалося засідання позачергової восьмої сесії Київоблради VIII скликання

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На початку сесії депутат від "Слуги народу" Володимир Тимофійчук зробив зауваження щодо того, що матеріали і проєкти рішень, які мають бути обговорені, надходять на опрацювання увечері перед засіданням. Тому, можливості вчасно зробити аналіз матеріалів немає. До того ж, матеріли неякісно надруковані. Депутат додав:

Роздруківка – там взагалі прочитати неможливо: куди і які кошти спрямовані, які об’єкти і тому подібне.

У відповідь на зауваження Володимира Тимофійчука, депутат від патрії "За майбутнє" Ярослав Добрянський сказав, що матеріали надаються за день до сесії, оскільки вона є позачерговою.

Володимир Тимофійчук, у свою чергу, наголосив, що така ситуація стосується не лише позачергових, а й усіх сесійних засідань.

Також, під час засідання, обговорювали нові призначення у політичних силах. Так, депутат від франції ОПЗЖ Юрій Чередніченко повідомив, що учора головою фракції було обрано Валерія Ксьонзенка.

Зауважимо, що на сьогоднішньому засіданні фракція "Європейська солідарності" відсутня у повному складі. При цьому голова КОР Наталія Гунько запевнила колег, що депутати відсутні із поважних причин. На прохання ексголови КОР Олександра Склярова назвати поіменно відсутніх та поважні причини, Гунько сказала, що така інформації у неї відсутня.

Читайте також: Кінець політичної шизофренії? Коли розвалиться союз Порошенка і Зеленського на Київщині.

Читати "Моя Київщина" у Telegram