#

Активіст з Бучі поскаржився на планування нового відділення Укрпошти

01.10.2020 14:05
Активіст з Бучі поскаржився на планування нового відділення Укрпошти
Фото з місця події

Віталій Пчолкін поскаржився на своїй сторінці у Facebook на жахливе планування нового відділення Укрпошти в Бучі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Віталія Пчолкіна у Facebook.

У четвер, 24 вересня, у Бучі відкрилося нове відділення Укрпошти, яка декларує вже не перший рік політику інклюзивності. Вся суть цієї політики на фото. Кинули два шматки арматури і все, готова доступність. Чи важко казати, що це не ефективно і не працює? Мені здається будь-яка людина при здоровому глузді має це розуміти. У цьому випадку це не просто не ефективно, це ще й небезпечно для тих, хто ходить ногами, адже перечепитися через це задоволення доволі просто, – обурюється Віталій.
Хто приймав? Хто давав дозвіл відкритися? Де Комітет доступності, який мав би знати про подібне відкриття і не дати цьому народитися взагалі. Я, як член комітету, нічого не знаю про це. Одні збудували новобудову, яка має від початку жахливе планування цокольних приміщень, інші потім відкривають там заклади і намагаються прогнути закон, щоб зайву копійку не витратити, – зазначив він.
Кожен документ прийнятий міською радою, кожна реконструкція та будівництво на території Бучанської ОТГ має проходити експертизу на інклюзивність. Кожен мер, який відкриває черговий неприступний заклад, має усвідомлювати свою відповідальність за це, – переконаний Пчолкін.

Нагадаємо, що 30 вересня, в місті Буча на вулиці Л. Качинського загорівся з невідомих причин автомобіль.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: