#

Активісти у Козині пікетували маєток Гладковського, який наживається на дерибані "Укроборонпрому" (ФОТО)

28.02.2019 13:10
Активісти у Козині пікетували маєток Гладковського, який наживається на дерибані "Укроборонпрому" (ФОТО)
Ігор Гладковський

Вчора, 27 лютого, активісти пікетували маєток 22-річного Ігоря Гладковського у Конча-Заспі, якого пов’язують з тіньовими схемами дерибану ДП "Укроборонпром" на суму 250 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Olesya Pynzenyk у Facebook.

"Будинок Гладковського молодшого в Козині (Конча-Заспа). А що Ви досягнули в свої 22 роки?", - іронічно підписала фото автор допису.

Нагадаємо, що напередодні проект "Наші гроші з Денисом Бігусом" оприлюднив розслідування, в якому стверджується, що син першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігор причетний до схем масштабного розкрадання бюджетних коштів в оборонному комплексі.

Маєток Гладковського-молодшого у Козині

Стверджується, що Гладковський-молодший і його партнери вступили в змову з оборонними чиновниками. Вони скуповували військові запчастини у російських контрабандистів, а також на складах української армії.

Ціни на запчастини, які часто не відповідали будь-яким стандартам якості, накручувалися в рази. Цей "товар" за змовою з керівництвом "Укроборонпрому" продавали на оборонні заводи. Таким чином група нібито отримала від "Укроборонпрому" щонайменше 250 млн грн. Олега Гладковського журналісти називають другом президента Петра Порошенка і "смотрящим за оборонкою". 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: