#

Активісти в Обухові змусили депутатів підняти червоно-чорний стяг біля міськради (ФОТО)

27.04.2018 16:24
Активісти в Обухові змусили депутатів підняти червоно-чорний стяг біля міськради (ФОТО)

Сьогодні, 27 квітня, на сесії Обухівської міськради депутати проголосували за підняття червоно-чорного прапора у визначні дати національно-визвольної боротьби українського народу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "УНІАН".

Обухівська міська рада під тиском активістів ухвалила рішення про підняття червоно-чорного прапора ОУН у визначні дати національно-визвольної боротьби українського народу.

Про це у Facebook повідомив активіст Олександр Лінський.

"Сьогодні Обухівська міська рада ухвалила рішення про підняття червоно-чорного прапора у визначні дати національно-визвольної боротьби українського народу. Рішення було прийнято з другої спроби лише під тиском громади", - написав він.

Нагадаємо, що раніше депутати Бучанської міськради підтримали проект рішення про використання прапора національно-визвольної боротьби Українського народу на території міста.

Свою публікацію Лінський супроводив фотографіями. На світлинах можна бачити, як у сесійній залі разом з депутатами знаходяться невідомі у камуфляжі. У коментарях до посту активіст Олександр Крамар зазначив, що на попередній сесії ухвалити рішення не вдалося – один депутат проголосував "проти", сім – утрималися.

На сесії, що відбулась сьогодні, "утрималося" чотири депутати.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: