#

Активісти з Ірпеня вимагали відставки топових правоохоронців Київщини і призначення виборів (ФОТО)

27.02.2019 15:31
Активісти з Ірпеня вимагали відставки топових правоохоронців Київщини і призначення виборів (ФОТО)
Акцію протесту під Київською ОДА

Сьогодні, 27 лютого, під стінами Київської ОДА та обласної прокуратури відбулися акції протесту, що були організовані ірпінськими активістами задля збереження зелених зон від забудови

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт "Зоря Приірпіння".

Більше сотні мешканців Ірпеня приїхали сьогодні до столиці, аби донести до керівництва області та правоохоронців інформацію про беззаконня, яке триває в Ірпені.

Зокрема нагадаємо, що невідомі особи в районі заплави річки Ірпінь прозпочали роботи з виторфовування грунту, а земляні пустоти засипають сміттям. Місцеві переконують, що найближчим часом на цьому місці з’являться багатоповерхівки.

Одному з активістів, який протистоїть незаконним забудовам у місті нещодавно спалили автомобіль, проте потерпілий переконує, що до цієї події причетні місцеві забудовники.

А вчора, 26 лютого, виконавчий комітет Ірпінської міської ради затвердив проектно-кошторисну документацію на будівництво нової алеї вздовж набережної, але для цього спочатку треба добути торф.

Тож велика кількість обурених жителів прийшла під стіни КОДА та прокуратури, щоб вимагати відставки головних правоохоронців, які, на їхню думку, саботують розслідування злочинів екс-мера Ірпеня Володимира Карплюка.

Він очільника Київської ОДА мітингуючі вимагали призначення дати виборів мера Ірпеня. Нагадаємо, що екс-мер Володимир Карплюк пішов з посади ще 2 серпня 2018 року, а містом з того часу керує його соратниця Анастасія Попсуй.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: