#

Активісти з Вишневого влаштовують акцію із захисту паркової зони від забудовника

18.05.2018 11:18
Активісти з Вишневого влаштовують акцію із захисту паркової зони від забудовника

У зв'язку з наростаючим конфліктом щодо 10 га, які рейдер-забудовник Олександр Журба вже деякий час намагається забудувати, завтра в місті Вишневе по вулиці Машинобудівників  відбуватиметься розбудова паркової зони

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис депутата Києво-Святошинської районної ради Олександра Тигова на своїй сторінці у Facebook.

"Хабарі, незаконні закриття проваджень, повна бездіяльність влади Києво-Святошинського району привели до того, що у громади міста Вишневе бандити-рейдери крадуть парк! 19 травня починаємо розбудову паркової зони міста Вишневе вул. Машинобудівників, початок об 11:00!", - повідомив депутат Києво-Святошинської районної ради Олександр Тигов.

Початок розбудови: субота, 19 травня, об 11:00, вул. Машинобудівників.

Нагадаємо, що учора представники рейдера-забудовника Олександра Журби почали руйнувати міський парк та встановлювати новий паркан для зведення чергової багатоповерхівки.

Варто зазначити, що це вже не перша сутичка між громадянами міста та "тітушками", так, 14 квітня, коли громада Вишневого намагалася посадити дерева поблизу ділянки, де проходить будівництво великого житлового комплексу, "тітушки" напали на людей.

Читати "Моя Київщина" у Telegram