#

Андрій Нєбитов долучився до пошуків шляхів реформування кримінальної поліції

19.02.2022 09:00
Андрій Нєбитов долучився до пошуків шляхів реформування кримінальної поліції
Андрій Нєбитов

Очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов взяв участь у Міжнародному науково-практичному круглому столі щодо шляхів реформування кримінальної поліції, який відбувся у Національній академії внутрішніх справ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Кримінальна поліція є одним із найважливіших правоохоронних підрозділів. Саме силами оперативників розкривається більшість злочинів.

Учасники заходу обговорили актуальні проблеми реформування правоохоронної системи, зокрема підрозділів кримінальної поліції та проаналізували зарубіжний і вітчизняний досвід розкриття злочинів. Науковці та практики відзначили і низку чинників, які негативно впливають на роботу оперативних підрозділів та вказали на можливі шляхи їх подолання.

В конференції взяли участь ректор Національної академії внутрішніх справ Чернєй Володимир Васильович, завідувач кафедри оперативно-розшукової діяльності Тіхонов Сергій Васильович, Голова Операційного Департаменту Консультативної місії Європейського Союзу в Україні Удо Мюллер, старший радник з питань кримінальних розслідувань Консультативної місії Європейського Союзу в Україні Кьонег Манфред, Голова Всеукраїнської професійної спілки МВС України Князєв Сергій Миколайович та інші.

Нагадаємо, що 18 лютого керівники поліції Київщини визначили способи технічного підсилення правоохоронних підрозділів, які несуть службу у Чорнобильській зоні.

Читати "Моя Київщина" у Telegram