#

Андрій Нєбитов: основний показник успішності роботи поліції – довіра населення (ФОТО)

03.02.2021 19:00
Андрій Нєбитов: основний показник успішності роботи поліції – довіра населення (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 3 лютого, відбулася колегія Головного управління поліції столичної області, на якій було розглянуто безліч питань

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

На колегії йшлося про основні показники роботи поліцейських підрозділів за минулий рік, про довіру населення, про реалізацію програми "Безпечна Київщина", проєкту "Поліцейський офіцер громади" та про особливості роботи в умовах реорганізації.

Керівник обласної поліції Андрій Нєбитов зазначив, що з кожним роком зростає довіра населення до поліції. Це підтверджується тим, що протягом 2020 року до поліції Київщини надійшло на 12,8% більше порівняно з 2019 роком заяв від громадян щодо кримінальних правопорушень та інших подій, – сказано у повідомленні.

Також поліцейські похвалились тим, що протягом минулого року розкрили майже усі тяжкі злочини.

Андрій Нєбитов минулого року звернув особливу увагу формуванню безпекового простору на території Київщини.

Саме такий простір – це запорука добробуту суспільства, а тому від злагодженої взаємодії поліції та керівництва територіальних громад залежить майбутнє, – зазначив керівник поліції.

Крім решти, учасники обговорили реалізацію проєкту "Поліцейський офіцер громади", і були раді відзначити, що у 2020 році сім ОТГ в області підписали Меморандум про співпрацю на засадах партнерства з поліцією.

Наприкінці наради Андрій Нєбитов вручив правоохоронцям чергові спеціальні звання поліції, цінні подарунки та подяки за проявлений професіоналізм під час виконання службових обов’язків, зокрема, за затримання зловмисників, розслідування кримінальних справ та за врятовані життя людей, – розповідають у поліції.

Нагадаємо, що на Київщині інспектори зв'язків з громадськістю роздали громадянам пам'ятки та розмістили тематичні постери у громадських місцях.

 


Читати "Моя Київщина" у Facebook