#

Ансамбль танцю з Обухова переміг на Всеукраїнському хореографічному фестивалі (ВІДЕО)

27.11.2019 12:51
Ансамбль танцю з Обухова переміг на Всеукраїнському хореографічному фестивалі (ВІДЕО)
Фото з місця події

Обухівський ансамбль танцю "Фаворит" у червні наступного року представлятиме Київську область у другому турі конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Юрія Стрембицього у Facebook.

З 23 по 24 листопада у Василькові та Барашівці відбувся  Обласний тур найпрестижнішого в Україні хореографічного конкурсу, який проходить раз на три роки – Всеукраїнський фестиваль – конкурс народної хореографії імені Павла Вірського

У цьому конкурсі взяли участь понад 40 кращих колективів з різних куточків Київщини. На розсуд журі було представлено понад 100 танців. Вихованці "Фавориту" отримали 2 перших місця за танці "Подільські викрутаси" та "Караденіз" в номінації "Аматорські колективи до 16 років".

Відтепер обухівський ансамбль танцю "Фаворит" у червні наступного року представлятиме Київську область у Другому турі – Регіонального етапу Всеукраїнського фестивалю – конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського. Там його вихованці змагатимуться з найсильнішими колективами з кожної області за право бути найкращими в Україні.

Також нагадаємо, що молодша група фастівського Зразкового вокально-хореографічного ансамблю "Калиновий Віночок" отримала І місце на VI Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості "Київ скликає друзів 2019".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: