#

Ансамбль "Веселка" з Переяславщини гастролює Європою

02.08.2019 14:55
Ансамбль "Веселка" з Переяславщини гастролює Європою
Ансамбль "Веселка"

Стало відомо, що співочий ансамбль "Веселка" з Переяслав-Хмельницького завітав із гастролями спочатку в Словенією та Хорватією і вже збирається в Білорусь та Литву

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Вісник Переяславщини".

У червні цього року народний аматорсько-фольклорний ансамбль “Веселка”, а також "Осіннє золото" із Козлова та "Долинянка" із Сомкової Долини брали участь у міжнародних пісенних фестивалях, що з 14 до 22 червня включно проходили в Словенії та Хорватії.

Ансамбль створили при колишній швейній фабриці Переяслава-Хмельницького майже 40 років тому. Катерина Устінова була засновницею та художнім керівником колективу тривалий час.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

"Веселка" отримала звання "народний". Зараз колектив складається із 13 виконавців: Тетяни Мисан (художнього керівника), Віталія Пащенко (музичного керівника), Вікторії Черняк, Світлани Третяк, Анни Шкляревської, Івана Шості, Івана Шинкаренко, Віктора Григоровича, Валентини Жанжарової та подружжя Володимира й Людмили Біляй, Миколи й Галини Бугай.

Також нагадаємо, що у Вишгородському будинку культури інклюзивний театр "Perfeco in Kilaba" презентував початок роботи над виставою "Колискова для дракона".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: