#

Арена "Льодограй" у Богуславі готова стати базою для збірної Київщини з хокею

21.12.2021 17:00
Арена "Льодограй" у Богуславі готова стати базою для збірної Київщини з хокею
Фото з мережі інтернет

У  неділю, 19 грудня, був підписаний трьохсторонній Меморандум про співпрацю між Київською ОДА,  Федерацією хокею України і оператором державних лотерей "М.С.Л."

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Інтерфакс".

Цим документом передбачається сприяння створенню збірної команди Київської області з хокею з шайбою та забезпечення її участі в офіційних всеукраїнських спортивних змаганнях.

Василь Володін заявив, що відроджувати хокейний спорт потрібно найвищому рівні. А для цього не вистачає дорослих професійних гравців. Тож область докладатиме зусиль, щоб всі ініціативи реалізувати та зробити Київщину центром хокейного життя України.

Президент ТОВ "М.С.Л." Георгій Ложенко підкреслив, що арена "Льодограй" готова стати базою для збірної Київської області з хокею:

Для нас буде велика честь стати базою збірної Київської області з хокею, арена до цього готова.

Льодова арена "Льодограй" була збудована у 2014 році у місті Богуслав за 100% фінансування оператора державних лотерей "М.С.Л." На арені тренується більше 450 дітей різного віку, які вже стали призерами і золотими медалістами українських та міжнародних змагань.

Нагадаємо, що суддівська колегія визначила переможців першого турніру з хокею "За кубок Святого Миколая" серед юнаків 2013-2014 року народження, фінал якого відбувся у неділю, 19 грудня, у Богуславі, на базі універсального навчально-тренувального центру "Льодограй".

Читати "Моя Київщина" у Facebook