#

Артур Палатний подарував комп’ютерний клас Переяславській школі (ФОТО)

26.02.2019 11:36
Артур Палатний подарував комп’ютерний клас Переяславській школі (ФОТО)
Артур Палатний, голова Комітету ВРУ з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму

Голова парламентського комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Артур Палатний відвідав з робочим візитом Переяслав-Хмельницький та подарував обладнання для комп’ютерного класу одній зі шкіл

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Gazeta.ua".

Повідомляють, що народний депутат від групи "УДАР", голова парламентського комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Артур Палатний відвідав з робочим візитом місто Переяслав-Хмельницький на Київщині.

Під час робочого візиту, нардеп передав загальноосвітній школі №1 сучасний комп'ютерний клас із найновішим обладнанням, а також відвідав ЗОШ №7, де мав нагоду наочно проконтролювати використання коштів субвенції на соціально-економічний розвиток, які минулого року за його ініціативою були виділені із Державного бюджету в сумі 5 млн. гривень на ремонт, реконструкцію та утеплення місцевої школи.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

"Значна частина навчального закладу вже реконструйована: замінені вікна та двері, утеплений фасад, проводиться реконструкція даху. Окрім цього, загальноосвітній заклад обладнаний сучасною технікою, яка без перебільшення сприяє створенню комфортних умов для навчання учнів, а педагогам дає можливість впроваджувати інноваційні методи викладання", - розповіли представники місцевої влади.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: