#

Архітектори "Ro3kvit" із Харкова відвідали Бучу

06.07.2022 15:20
Архітектори "Ro3kvit" із Харкова відвідали Бучу
Фото з місця події

До міста Буча приїхала група архітекторів "Ro3kvit" із Харкова та представники провідних міжнародних архітектурних бюро

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Бучанська міська рада. Офіційна сторінка" у Facebook.

Вони приїхали до міста, щоб детально обговорити питання відновлення зруйнованої інфраструктури.

Учасники коаліції експертів із міського та регіонального планування Ro3kvit: Urban Coalition for Ukraine у складі архітектора з Нідерландів Fulco Treffers, який працює в 12N Urban Matters, архітектора, урбаніста, співзасновника Харківської школи архітектури Олега Дроздова, архітекторки, яка здобуває освіту в США Аліса Александрова наразі беруть активну участь у розробці методології для відбудови інфраструктури та урбанізованого середовища України.

Експерти "Ro3kvit" разом із Бучанським міським головою, його заступниками Дмитром Чейчуком та Михайлиною Скорик-Шкарівською, головним архітектором Вадимом Наумовим обговорили можливі шляхи співпраці з громадою в напрямку покращення містопланування.

Також експерти ознайомилися з презентацією, де було представлено слайди громади до 24 лютого і вже після окупації. Обговорили масштаби руйнування інфраструктури та плани з її відновлення. Між нили було досягнуто домовленості про подальші кроки щодо напрацювання ефективних проєктів, які реалізовуватимуться у Бучанській громаді.

Нагадаємо, що 31-річному жителю селища Бабинці Бучанського району за допомогу росіянам загрожує довічне позбавлення волі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: