#

АТ "Київоблгаз" приєдналося до Групи "Нафтогаз"

02.07.2023 13:30
АТ "Київоблгаз" приєдналося до Групи "Нафтогаз"
Фото з мережі Інтернет

"Нафтогаз України" отримав в управління пакети акцій АТ "Київоблгаз"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу компанії "Газорозподільні мережі України".

До Групи "Нафтогаз" доєднались АТ "Київоблгаз", АТ "Житомиргаз" та АТ "Львівгаз", тобто вони перейшли в управляння керуючої компанії ТОВ "Газорозподільні мережі України" .

У дописі йдеться:

Функціонування під управлінням державного драйвера передбачає формування гнучкої системи комунікації з клієнтами, налагодження стабільного надання послуг і модернізацію інфраструктури. Зусилля професіоналів будуть спрямовуватись на раціональне використання енергоресурсів і забезпечення безперебійного розподілу "блакитного палива" до осель громадян, бюджетних установ і комерційних об’єктів.

АТ "Державне акціонерне товариство "Чорноморнафтогаз" є управителем акцій зазначених компаній. ТОВ "Газорозподільні мережі України" (бренд "ГАЗМЕРЕЖІ") – управляючою компанією, що покликана стати національним оператором газорозподілу.

У компанії нагадали, що раніше отримали ліцензіювання та повноцінно функціонують під державним управлінням Кропивницька, Дніпровська та Харківська філії "Газмережі".

Окрім того, триває процес розширення території провадження господарської діяльності з розподілу природного газу на міста Харків і Кривий Ріг.

Згідно з даними відкритих реєстрів, з 28 червня 2023 року "Київоблгаз" очолює – Павло Попов, "Житомиргаз" – Сергій Скіба, "Львівгаз" – Роман Калагурський, .

Нагадаємо, що свавілля Ігоря Мозоля в Київоблгазі: незаконні допити, стеження, погрози та приниження співробітників.

Читати "Моя Київщина" у Facebook