#

Автостанції Київської області хочуть продати з молотка

29.07.2019 07:31
Автостанції Київської області хочуть продати з молотка
Фото з мережі інтернет

У серпні відбудуться аукціони з продажу вісімнадцяти автостанції в Київській області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "".

Зараз у власності акціонерного товариства (АТ) "Київпассервiс" перебуває шiсть автостанцій у місті Києвi, а також  вісімнадцять автостанцій у Київській області. Однак скоро їхній власник може змінитися.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Як повідомив голова Фонду держмайна України Віталій Трубаров, фонд виставить на продаж державний пакет акцій АТ «Київпассервіс», стартову ціну якого визначено в 195,9 мільйонів гривень.

"Це об’єкт малої приватизації, відповідно аукціон відбудеться в системі ProZorro. Продажі 14 серпня 2019 року. Держава володіє 99,9 відсотками пакету акцій. Інвестор зобов’язаний зберігати роботу автостанцій, погасити протягом шести місяців борги із заробітної плати, не допустити звільнення працівників та виконувати колективний договір"

Також очільник ФДМУ на своїй Фейсбук-сторінці поінформував, що не всі бажаючі можуть стати учасниками торгів: "Участь в аукціоні заборонено юридичним і фізичним особам та бенефіціарним власникам 10 і більше відсотків акцій, котрі мають стосунок до держави-агресора РФ".

Також нагадаємо, що 26 липня Миронівським відділом Кагарлицької місцевої прокуратури направлено до суду обвинувальний акт щодо викрадача автомобіля.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: