#

"Бандити" з облгазу: людей на Київщині продовжують відключати цинічним способом (ФОТО)

07.11.2020 18:30
"Бандити" з облгазу: людей на Київщині продовжують відключати цинічним способом (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Три тижні тому, 15 жовтня, в місті Вишневе працівники газової служби відключили газ у приватному будинку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Ганни Лаврук у Faсebook.

15 жовтня друзям у Вишневому відключили газ. Їх у цей час не було дома, вони там не живуть. Були будівельники, працювали у дворі. Газовщики зателефонували власникам і поставили їх перед фактом: типу у них планова перевірка і типу вони виявили витік газу та опломбували стояк. Фактично, працівники газової служби самовільно зайшли на приватну територію та перекрили газопостачання, розколупавши при цьому фасад будинку, - розповідає Ганна Лаврук.

Далі розповідається, що декілька тижнів власники будинку ходили у газові контори та телефонували їм, проте результату не було.

Тоді звернулись до мене і попросили допомогти розібратися у ситуації і поновити газопостачання, - пише жінка.

Ганна Лаврук розповідає, що разом з власниками вона поїхала до Боярки, де знаходиться Києво-Святошинське відділення ПАТ "Київоблгаз". Там за її словами, вони вистояли величезну чергу, а потім отримали велику кількість документів, які мають сприяти відновленню постачання газу.

За час очікування стали свідками свинського відношення до людей. Людей, які є клієнтами цієї контори, і за якими, при нормальному ринку газу, мали б бігати і "цілувати їх в @раку". Це стало останньою краплею: адже потрібно вибігать ще з пару місяців щоб відновити те, що не повинні були відключати. І тоді друзі зрозуміли, що у них лишається 2 варіанти: судитись, витрачаючи час, гроші та нерви, або поставити пелетний котел і повністю відмовитись від газу. Обрали другий варіант. Одразу ж написали заяву на закриття рахунку, яку довго не хотіли приймати, і поїхали займатись своїми справами? – розповіла Лаврук.

Нагадаємо, що у Макарівському районі жителі котеджного містечка "Северинівка" не мають газу через те, що "власник" труби відмовив їм в підключенні.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: