#

"Батьківщина" відкликає трьох депутатів місцевих рад на Київщині

03.02.2022 09:50
"Батьківщина" відкликає трьох депутатів місцевих рад на Київщині
Фото з місця подій

У вівторок, 1 лютого, відбулося засідання бюро Київської обласної організації політичної партії "ВО "Батьківщина", де обговорили питання позбавлення депутатів-порушників мандату

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Батьківщина. Київська область" у Facebook.

Зазначимо, що, окрім найгостріших проблем Київщини, на засіданні члени бюро обговорили питання позбавлення депутатів-порушників мандату.

У повідомленні йдеться:

Це не дуже приємна процедура для нашої команди, адже свої помилки визнавати складно. Утім, ми не маємо права відступати від партійної дисципліни, статутних норм та від наших програмних принципів, за які й віддали голоси наші виборці. Адже це означає знехтувати вашою довірою.

Деякі депутати не виправдали сподівань, тому їх планують відкликати, аби дати шанс іншим достойним і гідним людям проявити себе.

Наразі члени бюро абсолютною більшістю голосів прийняли рішення про скликання та проведення конференції Київської обласної партійної організації ВО "Батьківщина", на якій буде розглянуте питання щодо відкликання наступних депутатів:

  • Віолетту Кременчук-Дворнікову, Ірпінська міська рада Бучанського району;
  • Тетяну Кушніренко, Ржищівська міська рада Обухівського району;
  • Валерія Непомнящого, Тетіївська міська рада Білоцерківського району.

Нагадаємо, що колишнього голову Українки Павла Козирєва призначили заступником міністра.

Читати "Моя Київщина" у Telegram