#

Бійці спецзагону "Щит Василькова" виступили на захист мера Наталії Баласинович (ВІДЕО)

12.08.2022 12:20
Бійці спецзагону "Щит Василькова" виступили на захист мера Наталії Баласинович (ВІДЕО)
Фото з місця події

Бійці спецзагону "Щит Василькова", які зараз захищають Україну, записали відеозвернення до колишнього народного депутата Ігоря Мосійчука, який втік з міста на початку війни

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" покликанням на "Багнет".

Бійці нагадали, що лише жінка-мер Наталія Баласинович залишилась в місті на початок вторгнення 24 лютого, а все керівництво прокуратури – чоловіки – чомусь зникли. З початку війни захист Василькова та дії міської голови фіксували іноземні кореспонденти та оператори, і з Європи, й з США. Військові у зверненні до Мосейчука зазначили:

Де був в цей час екснардеп – невідомо, з міста він зник. А зараз через соцмережі він починає розповідати, що оборонці зробити так, а що не так. Не треба нас повчати! Якщо ви такий розумний, приїздіть, допоможіть підрозділу!

Ігор Мосійчук з'явився в медійному просторі аж 11 березня. Він розміщував у соцмережах інформацію про російські удари по містах, а зараз почав дискредитувати добровольчі батальйони, розповідаючи про якісь "вкрадені кошти". У ЗМІ зазначають, що Мосійчук опублікував відео з ознаками кримінального правопорушення та завуальовано натякнув на якісь негаразди у Василькові.

Захисники готують подання до СБУ та ОГПУ і звертаються до президента України через дії колишнього нардепа. Слова Мосійчука радо підхопили російські ЗМІ та фабрикують матеріали про "корупцію в ЗСУ".

Бійці "Щита Васильковаготують подання до СБУ та Офісу генпрокурора с цього приводу та вимагають розслідувати кампанію, яку розпочав Ігор Мосійчук та встановити його місцеперебування.

Нагадаємо, що Ігор Мосійчук опублікував допис, де розповідає, що очільниця Василькова Наталія Баласинович та її радник та співмешканець Андрій Мельник можуть бути причетними до привласнення благодійних коштів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook