#

Біла Церква, Бровари і Ірпінь увійшли до найкращих міст України за критерієм безпеки у рейтингу "Forbes" (ФОТО)

11.10.2021 16:36
Біла Церква, Бровари і Ірпінь увійшли до найкращих міст України за критерієм безпеки у рейтингу  "Forbes" (ФОТО)
Фото з мережі інтернет

У рейтингу журналу "Forbes" Біла Церква, Бровари і Ірпінь увійшли до ТОП-10 міст України за критерієм безпеки 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Forbes".

Нещодавно авторитетне видання "Forbes" оновило рейтинг українських міст з огляду легкості ведення бізнесу. Серед критеріїв оцінки були прозорість міської влади, екологічна ситуація, міграційна привабливість, купівельна спроможність.

Так, до рейтингу лідерів увійшли 38 українських міст, три з яких – на території Київщини.

За критерієм "Безпека" у цьому рейтингу найбезпечнішими із міст стала Біла Церква та Кам’янець-Подільський, посівши перше місце, Ірпінь зайняв 6 позицію, а Бровари – 7.  Критерій "Безпека" розраховували на основі питомої кількості пограбувань, розбоїв, шахрайств та загального рівня злочинності, а також враховували рівень розкриття злочинів.

Варто зазначити, що найбільш позитивну динаміку в порівнянні з минулим роком показало місто Ірпінь, що піднялося з 13 місця на 7. Бровари отримали 10 місце , а Біла Церква з 22 місця піднялась до 17. 

Укладачі проаналізували міста з населенням понад 90 000 людей, без урахування тимчасово окупованих територій. Оцінювали за 10 критеріями, які мають рівну значущість.

Нагадаємо, що нинішній текст "антиолігархічного" законопроєкту №5600, який передбачає зміни до Податкового кодексу, спрямований здебільшого проти простих людей, вважають у "Нашому краї".


Читати "Моя Київщина" у Telegram