#

У Білій Церкві зловмисники вкрали з гаража мотоцикл та продали його

02.10.2020 17:50
У Білій Церкві зловмисники вкрали з гаража мотоцикл та продали його
Фото з мережі Інтернет

У місті Біла Церква двоє чоловіків проникли до гаража, вкрали мотоцикл, а потім продали його

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

Новий власник переобладнав мототранспорт на свій лад. Однак це не завадило поліцейським його розшукати, а справжньому власнику опізнати свій транспортний засіб.  

Про незаконне заволодіння дороговартісним мотоциклом до поліції повідомив 41-річний житель Білої Церкви та надав прикмети. 

Під час проведення розшукових заходів оперативники Білоцерківського відділу поліції встановили осіб причетних до злочину. Ними виявились двоє 31-річних чоловіків. Викрадений мотоцикл розшукали у сусідньому районі – на Сквирщині, в нього вже був новий "власник".

Як з’ясувалось, зловмисники запримітили мотоцикл у сусідньому гаражі, тоді в них і виник злочинний умисел. Вночі вони вибили цеглу, відчинили гараж зсередини та заволоділи транспортним засобом. Потім його продали, а гроші витратили на власний розсуд. 

Поліцейські вилучили мотоцикл та повернули його законному власнику.

Наразі слідчі за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури повідомили обом зловмисникам про підозру за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти  років.

Нагадаємо, що правоохоронці затримали 27-річного раніше засудженого чоловіка, який вбив та пограбував мешканця Білої Церкви.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: