#

Білоцерківців запрошують на прибирання острову Кохання (ФОТО)

16.12.2021 15:10
Білоцерківців запрошують на прибирання острову Кохання (ФОТО)
Фото з місця подій

У неділю, 19 грудня, о 12:00 в Білій Церкві на острові Кохання, де наразі будують середньовічний парк "Гюргівська фортеця", відбудеться толока

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Крокус".

Під час толоки на острові Кохання прибиратимуть сміття та застилатимуть доріжки. Усіх, хто хоче приєднатися до прибирання, просять вдягати зручний одяг, перчатки. Граблі та інструмент надається. 

Варто нагадати, що середньовічний парк "Гюргівська фортеця" облаштовують на острові в районі рекреаційної зони на вулиці Річкова (район Вокзальна).

Парковий комплекс у стилі середньовіччя має стати новим туристичним об'єктом. Він створюється на базі стилізованої середньовічної фортеці за архітектурою Київської Русі. Тут на безоплатній основі будуть проводитися концерти, міжнародні та всеукраїнські змагання з середньовічного бою, історичні фестивалі тощо. 

Гюргівську фортецю будують в рамах реалізації проєктів переможців Громадського бюджету 2020. Під час голосування проєкт отримав від білоцерківців 740 голосів.

Усіх охочих допомогти у прибиранні території острову просять попередньо підтвердити свою участь у заході за покликанням.

Нагадаємо, що в Кабінеті міністрів перспективним проєктом "Великого будівництва" назвали нову платну автомагістраль Київ – Біла Церква.



Читати "Моя Київщина" у Facebook