#

Білоцерківська фірма виявилась псевдоспонсором віртуальної партії Зеленського (ФОТО)

28.02.2020 16:34
Білоцерківська фірма виявилась псевдоспонсором віртуальної партії Зеленського (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно, стало відомо, що товариство з обмеженою відповідальністю Петралекс агро у квітні 2019 року перерахувало на рахунок партії "Слуга народу" велику суму грошей 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Страна. ua"

Відомо, що фірма "Петралекс агро" з Білої Церкви у квітні минулого року поповнила рахунок партії "слуг" на 2,9 млн грн. Проте, у жовтні того ж року, представники партії повернули товариству перераховану суму. Ймовірно, причина таких маніпуляцій наступна. Кошти, які сплатили  згідно зі встановленою "таксою", вірогідно були "забраковані" або через помилкові формулювання платежу, або через те, що платники згідно із законом не мали права поповнювати партійні фонди. Проте зобов'язання перед партією все-таки вирішили виконувати, і гроші знову перерахували.

Нагадаємо, що нещодавно, депутатка від "Слуг" у Вишгородському районі Ольга Василевська-Смаглюк заявила, що обіцянки про швидкий мир, повернення Криму, а також викорінення олігархів у країні президенту України Володимиру Зеленському лише приписують, а сам він нікому нічого не обіцяв.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: