#

Білоцерківське підприємство отримало престижну нагороду за значний внесок у держбюджет

26.12.2019 14:50
Білоцерківське підприємство отримало престижну нагороду за значний внесок у держбюджет
Нагорода "Лідер галузі 2019"

Досягнення компанії "Білоцерківвода" відзначив Національний бізнес-рейтинг "Лідер галузі 2019", який аналізує роботу підприємств і відзначає нагородами тих, хто займає високі місця в галузевих рейтингах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Білоцерківвода" у Facebook.

"Кінець кожного року, що минає за традицією пов'язаний з підбиттям його підсумків. Ми згадуємо всі зміни і події, що відбулися з нами за рік, чого вдалося домогтися і що ще належить зробити в наступному році. Вітаємо колектив з черговою відзнакою нашої роботи й бажаємо в наступному році досягти нових поставлених цілей," – зазначається в публікації.

Нагадаємо, що 24 грудня в Ірепені відбувся ІІІ відкритий Всеукраїнський турнір із художньої гімнастики "Чарівна зірка", на якому спортсменки здобули шість золотих медалей і кубків, 11 срібних і 11 бронзових нагород.

Довідково:

Національний бізнес-рейтинг демонструє рівень успішності та стабільності підприємств України серед аналогічних за розміром, видом економічної діяльності, географією роботи.

НБР – представництво міжнародного Союзу Національних бізнес-рейтингів в Україні, який об'єднує оргкомітети Національних бізнес-рейтингів у країнах Європи та Азії, визначає міжнародні принципи рейтингування, ініціює програми нагородження та організовує масштабні заходи для підприємців.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: