#

Білоцерківські депутати схвально оцінили роботу керівника "Льодового стадіону"

22.03.2021 16:30
Білоцерківські депутати схвально оцінили роботу керівника "Льодового стадіону"
Фото з мережі інтернет

У Білій Церкві на засіданні постійної депутатської комісії депутати позитивно оцінили роботу директора КЗ БМР "Льодовий стадіон" В’ячеслава Вереда

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "БЦ News".

17 березня на засіданні постійної депутатської комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, транспорту і зв’язку, торгівлі, туризму, послуг і розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації, розвитку агропромислового комплексу заслухали звіти п'яти комунальних підприємств.

В’ячеслав Веред розповів депутатам про статутні завдання підприємства, а також про фінансовий стан. Зокрема, у 2020 році підприємство заробило 967 тис грн. Але за рік підприємство має мінус 13 тис грн чистого прибутку.

На підприємстві штатний розпис передбачає 26 осіб, наразі працює 11 осіб, середня зарплата – 5575 грн у 2020 році. На стадіоні тренуються та проводять змагання 250 учнів ДЮСШ "Зміна" та ХК "Білий Барс", також можуть займатися любителі хокею та фігурного катання.

У 2020 році на арені було проведено 22 чемпіонати України з хокею серед хокейних клубів України, 10 дитячих хокейних турнірів, другий етап всеукраїнських змагань юних фігуристів. 15 600 осіб відвідали стадіон у 2020 році.

Депутати залишилися задоволені звітом керівника підприємства.

Нагадаємо, що 20 березня в місті Біла Церква на вулиці Шолом-Алейхема затримали зловмисника, який перебував у розшуку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: