#

Білоцерківські патрульні не дали місцевому жителю позбавити себе життя (ВІДЕО)

23.12.2021 11:40
Білоцерківські патрульні не дали місцевому жителю позбавити себе життя (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Учора, 22 грудня, білоцерківські інспектори взводу тактико-оперативного реагування (ТОР) врятували чоловіка, який намагався скоїти самогубство

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Telegram-канал "Патрульна поліція Білої Церкви".

Патрульні отримали виклик про спробу самогубства на вулиці Павличенка. Заявниця повідомила, що під час розмови телефоном зі своїм хлопцем останній сказав, що має намір покінчити життя самогубством. Після цього чоловік не відповідав на дзвінки впродовж години.

За вказаною адресою швидко прибули поліцейські зі взводу тактико-оперативного реагування. Спочатку охоронці порядку наполегливо стукали в двері квартири, проте ніхто не відчиняв. Потім інспектори вирішили якнайшвидше відчинити двері шляхом пошкодження, оскільки було достатньо підстав вважати, що життя людини опинилося під загрозою.

Зайшовши до квартири, патрульні побачили чоловіка, який сидів на підлозі, накинувши мотузку на шию, із перемотаними руками й ногами.

Завдяки злагодженій роботі та чітким діям, ТОРівцям вдалося звільнити чоловіка від мотузки та привести його до тями. До приїзду медиків патрульні ні на мить не відходили від громадянина.

Нагадаємо, що 21 грудня неподалік Білої Церкви, на 79-му км траси Київ-Одеса, трапилася смертельна аварія за участі двох авто.


Читати "Моя Київщина" у Facebook