#

Білоцерківський аеродром планує підвищити торішній показник роботи на 15%

04.11.2019 14:54
Білоцерківський аеродром планує підвищити торішній показник роботи на 15%
Фото з мережі Інтернет

Комунальне підприємство КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" за підсумками роботи в січні-жовтні 2019 року здійснило 73 авіаційних операції, що дорівнює показнику 12 місяців 2018 року

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Центр транспортних стратегії".

До кінця поточного року на аеродромі в Білій Церкві планують підвищити торішній показник на 10-15%.

Основними типами повітряних суден, що прилітають на аеродром Біла Церква є транспортні літаки Ан-12 і Іл-76. Також у цьому році тут уперше здійснив зліт - посадку Ан-26 авіакомпанії "Меридіан".

Найбільшими авіакомпаніями, які користуються послугами КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс", є "Кавок Ейр", "Мотор Січ", "Україна-Аероальянс", "Рубі Стар".

У 2019 році авіаційному комплексу вдалося залучити до співпраці ще одну авіакомпанію - "Меридіан-Агро". Ця авіакомпанія володіє кількома вертольотами Мі-2, які застосовують для проведення сільськогосподарських робіт. Зараз вертольоти знаходяться на постійному базуванні в аеродромі Біла Церква й будуть перебувати тут протягом усього осінньо-зимового періоду до початку весняно-польових робіт.

Також нагадаємо, що заступник гендиректора аеропорту "Бориспіль" із комерційної діяльності та стратегічного розвитку Георгій Зубко заявив, що аеропорт "Бориспіль" принесе більше користі, якщо залишиться у державній власності.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: