#

Білорус хотів вилетіти з "Борисполя" за фальшивим українським паспортом

18.08.2019 08:00
Білорус хотів вилетіти з "Борисполя" за фальшивим українським паспортом
Фото з мережі Інтернет

У п’ятницю, 16 серпня, в авіаційному пункті пропуску "Бориспіль" громадянин Білорусії намагався потрапити до Угорщини за українським паспортом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Главком".

Громадянина Білорусії 1967 року народження затримали під час оформлення пасажирів, які відлітали рейсом до Угорщини. Під час перевірки документів прикордонники встановили, що чоловік надав на паспортний контроль підроблений паспорт громадянина України.

Після вивчення паспортного документа з’ясувалося, що документ має часткову підробку, а саме – у ньому замінена сторінка з установчими даними.

Подальша перевірка прикордонникам також показала, що чоловік в'їхав на територію України за дійсним паспортом громадянина Білорусі.

Тепер правопорушнику загрожує штраф від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб, з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення за ст. 204-1 КУпАП.

Затриманого громадянина Білорусі передали співробітникам Національної поліції для прийняття подальшого правового рішення.

Також нагадаємо, що СБУ затримала засновника найбільшої міжнародної онлайн-мережі поширення марихуани "Telegrass" Амоса Дов Сільвера, який втік з аеропорту "Бориспіль" під час депортації в Ізраїль.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: