#

Більш як пів мільйона гривень планують витратити у Броварах на відзнаки та почесні грамоти від міськради

11.04.2024 20:02
Більш як пів мільйона гривень планують витратити у Броварах на відзнаки та почесні грамоти від міськради
Фото з мережі інтернет

На найближчій сесії 25 квітня депутатам Броварської міськради пропонуватимуть затвердити Програму відзначення осіб за заслуги у різних сферах суспільної діяльності, яка передбачає витрати у розмірі 600 тисяч гривень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Трибуну-Бровари".

Як вказано в пояснювальній записці до проєкту рішення, реалізація цієї Програми сприятиме удосконаленню нагородної справи, підвищенню соціального значення міських нагород, підвищенню рівня патріотизму та соціальної активності жителів Броварської міської територіальної громади. 

Серед заходів, передбачених цією програмою, зокрема: відзначення державних свят, визначних подій у державі; проведення урочистих заходів, відзначення ювілейних та пам’ятних дат та оголошення скорботних днів у Броварській МТГ; відзначення осіб, які проявили мужність та відвагу під час виконання службового і громадянського обов’язку; відзначення військових частин та підрозділів Збройних Сил України, добровольчих формувань територіальної громади; відзначення працівників підприємств, установ, організацій та мешканців  громади, що приймають активну участь у волонтерській діяльності або зробили вагомий внесок щодо матеріально-технічного забезпечення Збройних Сил України; відзначення представників міст-побратимів, що приймають активну участь у  волонтерській діяльності; відзначення членів сімей загиблих (померлих) військовослужбовців; замовлення та придбання відзнак Броварської міської ради та її виконавчого комітету, відзнак міського голови, вітальної продукції.

Фінансування заходів Програми здійснюватиметься  за рахунок коштів місцевого бюджету, тобто платників податків Броварської громади. Загалом на придбання відзнак, подарунків та різної сувенірної продукції на 2024 рік у передбачено виділити 600 тис. грн.

Нагадаємо, що з 5 по 7 квітня у місті Бровари, на базі Броварського шахового клубу та МКЦ "Прометей", відбулися чемпіонати Київської області з шахів серед дітей віком до 8 та 12 років.

Читати "Моя Київщина" у Telegram