#

Більшість моїх опонентів піаряться на моєму прізвищі й на об’єктах, які ми створили в Ірпені, - Карплюк (ВІДЕО)

19.07.2019 13:23
Більшість моїх опонентів піаряться на моєму прізвищі й на об’єктах, які ми створили в Ірпені, - Карплюк (ВІДЕО)
Володимир Карплюк

Більшість кандидатів у нардепи, які балотуються в 95-му окрузі, намагаються наростити рейтинги, паразитуючи на досягненнях лідера перегонів – голови партії "Нові обличчя" Володимира Карплюка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Володимира Карплюка у Facebook.

"Цьогорічна передвиборча кампанія в 95-му окрузі має увійти в історію, а може, і в анекдоти! Подивіться: більшість із 34-х моїх опонентів намагаються піаритися на моєму прізвищі та на об’єктах, які ми разом із моєю командою створили в Ірпені", – зазначив Карплюк.

"Зокрема, на нашій центральній площі, яка є справжньою окрасою міста, ставлять намети й розповсюджують негативну інформацію про Карплюка і його команду – тих людей, які, фактично, побудували цю площу. У наших парках, які так люблять критикувати мої опоненти, вони ж самі відкривають свої штаби. На нашій новій набережній вони знімають свої перевиборчі ролики", – зауважив кандидат.

За словами лідера "Нових облич", "ще "креативніше" виступив пан Нагребельний", який пафосно кличе його провести дебати на стадіоні "Чемпіон", створеному командою Карплюка практично з нуля.

"Я можу назвати десятки причин, чому ці дебати не можуть відбутися. Але є одна головна – вони неможливі, бо пан Нагребельний просто не встигне до завтра вивчити державну мову", – підкреслив Володимир Карплюк.

"Шановні опоненти, на жаль, я не можу зняти свій передвиборчий ролик на якомусь із об’єктів, який створили ви, бо їх просто немає. І, звичайно, я не буду брати участі в дебатах із людьми, які намагаються примазатися до мого політичного рейтингу і до результатів моєї команди", – заявив Карплюк.

Він закликав цих кандидатів "зайнятися реальною роботою".

"Зробіть хоч щось. Наприклад, приберіть округ від того агітаційного сміття, яким ви завалили наші міста і села. Ви підете після виборів, а нам тут жити", – наголосив Володимир Карплюк.

Нагадаємо, за результатами соцопитування, проведеного компанією "Социс" із 1 по 4 липня, за Карплюка готові віддати голоси 43,9% виборців округу – з числа тих, які підуть голосувати та визначилися з вибором. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: