#

Білу Церкву відвідала делегація з Південної Кореї

03.11.2023 09:25
Білу Церкву відвідала делегація з Південної Кореї
Фото з місця подій

2 листопада в Білій Церкві з робочим візитом перебувала делегація представників Євразійської Бізнес Асоціації (Eurasian Business Association) з Республіки Південна Корея

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Білоцерківської міської ради.

Метою візиту було проведення переговорів з місцевою владою Білоцерківської міської територіальної громади щодо реалізації майстер-плану та окремих проєктів щодо відновлення України.

Білу Церкву відвідали: керівники Євразійської Бізнес Асоціації Янг Йонг та Ча ШангМін, представники корейської компанії "SYco., LTD" Джейон Паюн Йол та Лі Сеол Вон. У зустрічі також взяли участь представники індустріальних парків та підприємці.

Під час зустрічі сторони зосередили увагу на перспективах реалізації майстер-плану відбудови України; обговорили окремі проєкти щодо відновлення України, акцентували увагу на інвестиційних пропозиціях громади. Зокрема розглянули можливість налагодження виробництва сандвіч-панелей та будівництво нового заводу.

Під час візиту представники делегації відвідали індустріальні парки "Біла Церква" та "Пачворк", де більш детально могли ознайомитися з особливостями їх роботи та оцінити можливості щодо подальшої співпраці.

Нагадаємо, що Білоцерківська громада стала учасником пілотного проєкту.

Читати "Моя Київщина" у Telegram