#

Бізнесмени інвестують у білоцерківську компанію із переробки пластику (ФОТО)

31.01.2022 16:40
Бізнесмени інвестують у білоцерківську компанію із переробки пластику (ФОТО)
Фото з місця подій

Нещодавно засновники "Нової пошти" Володимир Поперешнюк, В’ячеслав Клімов та маркетолог Андрій Федорів провели другу частину інвестицій у компанію із переробки пластику The Good Plastic Company, що у Білій Церкві

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Андрія Федоріва у Facebook.

Андрій Федорів повідомив, що 17 грудня 2021 року українське виробництво переїхало в індустріальний парк Біла Церква і вже збільшило свою продуктивність у 3 рази. Маркетолог зауважив:

Лінії працюють 7 днів на тиждень у дві зміни. 98% продукції йде на експорт. Нідерланди, Велика Британія, Франція, Норвегія, Іспанія, Італія, Японія – наші ключові ринки. Основне нове обладнання поставимо до кінця квітня.

Зазначимо, що The Good Plastic Company є міжнародним брендом, інкорпорованим у Великій Британії, що будує виробничі потужності в Білій Церкві, в Україні.

Андрій Федорів додав, що пластикові панелі 1.4 * 2.8 м виготовляються із пелет вже використаного пластику – колишньої побутової техніки, одноразових вилок та ложок, пляшок від йогурту, бортиків та океанічного сміття тощо. Наразі є вже більше 20 унікальних візерунків.

Нагадаємо, що у театрі імені П.К. Саксаганського відбулася подія, яка вплине на подальший розвиток ринку нерухомості Білої Церкви.





Читати "Моя Київщина" у Facebook