#

Благодійники проведуть безкоштовну стерилізацію безпритульних тварин в Узині (ФОТО)

08.07.2023 12:00
Благодійники проведуть безкоштовну стерилізацію безпритульних тварин в Узині (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У липні благодійний фонд "Happy Paw" проведе безкоштовну стерилізацію безпритульних тварин у місті Узин

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Наразі триває програма стерилізації безпритульних тварин у 12 населених пунктах України від БФ "Happy Paw" та канадських партнерів "Ветеринари без кордонів". З початку повномасштабної війни фонд "Happy Paw" організував стерилізацію 13 229 безпритульних тварин у понад 40 населених пунктах держави. З них 7609 безхатніх котів і собак стерилізували за фінансової підтримки "Ветеринарів без кордонів".

На Київщині в Білоцерковському районі стерилізація проводитиметься в Узині. Тож усі, хто допомагають безхатніми тваринам або знають тих, кому потрібна допомога, можуть телефонувати за номером: 063 603 43 89  – волонтерка Яна.

Працівники БФ "Happy Paw" зазначають:

Щодня ворог завдає непоправної шкоди екології України, страждають також і домашні коти та собаки, які залишаються без домівки або господарів і вимушені виживати на вулиці, збільшуючи популяцію безпритульних тварин. Для того, щоб не допустити чергової екологічної катастрофи, необхідно проводити операції зі стерилізації безхатніх котів і собак. Саме тому фінансова підтримка “Ветеринарів без кордонів” програми стерилізації як ніколи важлива та актуальна.

Нагадаємо, що через пожежу на фермі в Узинській громаді постраждав чоловік.




Читати "Моя Київщина" у Facebook